Прес-центр23 квітня 2019, 12:04

Сергій Філь привітав призовників Луганщини із початком служби

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь привітав новобранців, яких призвано на строкову військову службу. Близько сотні призовників зібралися в Луганському обласному військовому комісаріаті перед відправкою до навчальних центрів.

Очільник області зауважив, що завдяки рішенням керівництва держави, військові-строковики не будуть проходити службу у зоні дії Операції об’єднаних сил.

«Сьогодні ви починаєте свій шлях до виконання обов’язку, який стоїть перед кожним з нас, – захищати державу. Будьте гідними тих воїнів, які забезпечили нам мирне життя на Луганщині. Ви будете служити там, де є мир», – зазначив Сергій Філь.

Заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Луганського обласного військового комісаріату Сергій Мага, звертаючись до юнаків, побажав їм з честю представляти Луганщину в різних куточках країни, де їм доведеться служити.

«Бажаю, щоб ви гідно перенесли всі тяготи військової служби, щоб ви загартувалися не тільки фізично, а й морально. Не сумнівайтеся, що Збройні Сили України змінилися якісно й кількісно. Сьогодні це одна з найкращих армій в світі», – підкреслив Сергій Мага.

Призов та відправка на строкову службу триватиме з квітня по червень 2019 року. Протягом цього періоду з Луганської області буде призвано 335 осіб. З них 260 будуть направлені до Збройних сил, 40 – до Прикордонних військ, 15 – до Національної гвардії та 20 – до Державної спеціальної служби транспорту.