Прес-центр20 серпня 2021, 16:08

Світ без обмежень: На Луганщині відбувся конкурс для людей з інвалідністю

 Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у відкритті фіналу серії міжрегіональних заходів «Світ без обмежень».

«Незважаючи на те, що війна в області забирає життя і здоров’я, ламає долі, негативно впливає на регіональну економіку – подібні заходи національного масштабу повинні проводитись на Луганщині і надалі. Особисто для мене – ви є прикладом незламності і сили духу. Наводжу вас як взірець для тих, хто за поганим настроєм та песимізмом ховає власну лінь і небажання змін у житті», – сказав фіналістам конкурсу Сергій Гайдай.

Також він нагадав, що 24 серпня розпочнуться  XVІ літні Паралімпійські ігри Токіо-2020, де Луганщину представлятиме Наталія Олійник – багаторазова чемпіонка та рекордсменка України, призерка та переможниця міжнародних змагань, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу. Очільник області зазначив, що Луганщина має тримати кулаки за нашу паралімпійку.

Завдяки ініціативі небайдужих та активних людей із Луганської та Донецької областей вже втретє проводиться конкурс «Світ без обмежень». Разом із тим, захід вже вийшов за межі двох регіонів і вкотре об’єднує людей із різних куточків нашої країни. Цьогоріч окрім конкурсантів з Луганщини і Донеччини у заході взяли участь пари: Дніпропетровщини, Донеччини, Запоріжжя, Івано-Франківщини, Київщини, Кіровоградщини, Миколаївщини, Хмельниччини, Харківщини та Херсонщини.