Прес-центр20 жовтня 2017, 15:10

Термін прийому робіт на участь у конкурсі «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий» продовжено до 25 жовтня

У зв'язку з високою активністю учасників та певними затримками, які виникли при доставці робіт з регіонів, оргкомітет конкурсу художньої творчості з живописної композиції до Міжнародного дня миру на тему «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий» прийняв рішення подовжити термін прийому робіт до 12:00 25 жовтня поточного року.

До участі в конкурсі будуть прийняти всі роботи, які надійдуть до Ресурсного центру зі сталого розвитку при Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля за адресою: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59-а, ауд. 509-а.

Якщо роботи надійдуть пізніше, то до участі в конкурсі прийняті не будуть, незалежно від причин затримки.

З 17:00 26 жовтня  до 12:00 30 жовтня на офіційній сторінці Ресурсного центру зі сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля у Facebook https://www.facebook.com/resource.center.eunu/?ref=br_rs відбудеться відкрите голосування на приз глядацьких симпатій.

Переможець у кожній групі буде визначений за кількістю вподобань фото відповідної роботи.

У той же період буде працювати журі, складі якого формується з представників організаторів конкурсу.

Урочисте підведення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться 31 жовтня об 11:15 у залі засідань Луганської облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59,
 4-й поверх).