Прес-центр3 березня 2016, 11:03

У Києві відбудеться економічний форум «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ: перспективи розвитку, виклики та можливості»

У Торгово-промисловій палаті України 15 березня 2016 року в рамках проведення Днів Луганщини відбудеться економічний форум «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ: перспективи розвитку, виклики та можливості».

У форумі візьмуть участь представники Кабінету Міністрів України, дипломатичних установ іноземних держав в Україні, міжнародних організацій, бізнесу, голови облдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування.

         Економічний форум «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ: перспективи розвитку, виклики та можливості» покликаний ознайомити широкий загал із соціально-економічною ситуацією в регіоні, інвестиційним потенціалом області, програмами міжнародної підтримки та пропозиціями донорських організацій щодо стабілізації та подальшого розвитку економіки Луганщини.

         Цей форум є унікальною за своїм форматом дискусійною платформою, під час якої заплановано виступи керівництва країни, понад 25 послів іноземних держав та представників понад 30 міжнародних донорських організацій, а також провідних підприємців області.

         Відвідувачі заходу матимуть можливість ознайомитися з експозиціями провідних товаровиробників Луганської області, які, незважаючи на надзвичайно складний економічний клімат та збройну агресію Росії на Донбасі, продовжують ефективно функціонувати не тільки на місцевому, але й на загальнодержавному ринках.

         Наприкінці форуму відбудеться підписання меморандумів з міжнародними донорськими організаціями.

Дні Луганщини проходитимуть 15-17 березня 2016 року в м. Києві. Заходи будуть насичені культурною програмою, де розкриється весь колорит і багатство Сходу України. Жителі та гості столиці маютимуть можливість ознайомитися з творчою палітрою мистецьких колективів Луганщини, Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії і Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.