Прес-центр18 жовтня 2017, 13:10

У Щасті після відновлення відкрито санаторій-профілакторій

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко у місті Щастя взяв участь у відкритті санаторію-профілакторію «Луганський», який поновив свою роботу після відновлення.

Цей заклад було відновлено у два етапи. Перший – ремонт спального корпусу. Було замінено всі вибиті вікна, двері, фасад будівлі, центральний вхід, ґанок та його покрівлю. Другий – заміна зруйнованих вікон та дверей, а також пошкоджених кондиціонерів у водогрязелікарні.

Після цього співробітниками санаторію-профілакторію за допомоги ДТЕК Луганська ТЕС за місяць підготували здравницю до лікувально-оздоровчої роботи.

Слід зазначити, що основну медичну базу у санаторії вдалось зберегти. У подальшому планується її повне відновлення та розширення.

До кінця 2017 року передбачено набір робітників: терапевта-кардіолога, гінеколога та стоматолога з їх функціональними кабінетами.

Планується відкриття кабінету гіпербаричної оксигенації (барозал), кабінет мануальної терапії з сухим та підводним витяжкою хребта і великих суглоб тощо.

З наступного року у санаторії-профілакторії «Луганський» поновиться надання послуг з оздоровлення дітей у три зміни протягом літа. За словами колективу санаторію, вони готові оздоровлювати та лікувати широкі верстви населення Луганщини та переконані у подальший успіх.

«Приємно відзначити, що відкриття після відновлення санаторію у Щасті є позитивним прикладом відбудови соціальних об’єктів поблизу лінії розмежування», – прокоментував подію заступник голови облдержадміністрації.