Прес-центр6 липня 2020, 11:07

Велике будівництво на Луганщині: повним ходом йдуть роботи на дорозі між Кремінною та Рубіжним

На дорозі Р-66 КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ км 140+000 – 145+000 на ділянці між Кремінною та Рубіжним, триває поточний дрібний ремонт.

До ремонту ця ділянка з крутим поворотом мала значні ушкодження, а саме – ями, вибоїни, сітка тріщин, занедбані узбіччя.

Роботи на дорозі Р-66 виконує ТОВ «БК ЄВРОДОР» – приватний підрядник з міста Дніпро. Хід ремонту, відповідність технологічному циклу знаходиться під контролем замовника – Служби автомобільних доріг у Луганський області.

Напередодні були виконані роботи з холодного фрезерування товщиною 3 см, ведеться укладання дрібнозернистого асфальтобетону завтовшки 6 см.

Варто зазначити, що під час проведення робіт дорога не перекрита, роботи ведуться по одній стороні. Втім, такі ускладнення у русі потребують особливої уваги з боку водіїв, дотримання швидкісного режиму, безпека руху забезпечена відповідними знаками.

Нагадуємо, що на території Луганської області налічується 5898 км автомобільних доріг загального користування, у тому числі на контрольованій території – 3616 км. У тому числі 1177 км доріг державного значення (національні - 274,8 км, регіональні - 222,5 км, територіальні - 679,8 км), та 2439 км – місцевого значення. Дороги місцевого значення знаходяться на балансі Луганської облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Служба автомобільних доріг у Луганській області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

За інформацією пресслужби Служби автомобільних доріг у Луганській області.