Прес-центр29 липня 2024, 07:07

Із Невського допомогли виїхати ще одній людині, у Лисичанську за нелегальну спробу скористатися мобільним зв’язком забирають «на підвал», у місті відновили 500 м водоводів – зруйновані 13 км

«49-річну жінку з Невського вдалося евакуювати учора. Їй допомогли виїхати до Харківщини. Наразі вона у безпеці і має житло. Відсьогодні Красноріченська військова адміністрація займатиметься вирішенням її проблемних питань, – повідомив Артем Лисогор, очільник Луганщини. – Окупанти продовжують обстрілювати Невське і сусідню Макіївку, застосовують ствольну артилерію та БпЛА. По Макіївці також вдарили з реактивних систем залпового вогню».

Поряд із цими двома селами загарбники щодня намагаються атакувати.

Якщо в Рубіжному чи Сєвєродонецьку місцеві за певну суму коштів отримують доступ до офіційно забороненого росіянами у прифронтових містах мобільного зв’язку, то в Лисичанську контроль більш суворий. Там за спробу користуватися покриттям забирають «на підвал».

Але обіцяють воду. Щоправда коли – невідомо. Централізоване водопостачання окупанти в Лисичанську за два роки так і не полагодили. Обіцяли вже декілька разів. Сьогодні є певні зрушення. Заявляють, що відремонтували 500 м водогонів із 13 км зруйнованих. До води стало ближче.