Прес-центр27 травня 2024, 18:05

«Ми маємо захистити наших дітей від росіян і повернути їм право на радощі» - Артем Лисогор привітав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

 

Подарунки, аніматори та циркова вистава. Напередодні Дня захисту дітей облдержадміністрація влаштувала справжнє свято для малечі.

«Зараз ми маємо докладати зусиль до того, аби наші діти були щасливими. Навряд чи вони колись зможуть забути той страх, який відчував кожен, коли покидав рідну землю під вибухами. Але нашим обов’язком є наповнити життя кожного з цих дітей моментами щастя, теплом та піклуванням. В умовах війни, ми маємо не просто дбати про безпеку малечі, а й дійсно захищати їхнє дитинство. Їхнє право на безтурботність, на ігри та враження, на спілкування один з одним, на свята та подарунки», - наголосив Артем Лисогор.

Для дітей підготували святкову програму: аніматори дарували кульки та розважали малечу руханкою і цікавими конкурсами.

Артем Лисогор вручив кожній дитині подарунок, а також грошові сертифікати від Почесного консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа. Крім цього, родини отримали гуманітарні пакунки від громадської організації «ВПО України»

У продовження свята діти відвідали «Цирк на льоду». Акробати та фігуристи вражали малечу фокусами та трюками. Діти отримали неймовірні враження та радість.