Прес-центр8 травня 2024, 16:05

Очільник Луганщини Артем Лисогор разом з луганчанами, що мешкають у столиці, узяв участь у меморіальних заходах та вшануванні пам’яті загиблих у Другій Світовій війні

Ми віддаємо данину пам’яті усім, хто загинув на фронтах у боротьбі із нацизмом: учасникам національно-визвольного руху, дітям війни, колишнім в’язням концтаборів, військовополоненим, остарбайтерам.

Поклали квіти до меморіалу загиблим танкістам, які звільняли Київ. Друга світова війна забрала мільйони життів військових та цивільних. Це роки горя та втрат, страху та відчаю, руїни та пустоти.

Сьогодні ми знову схиляємо голови у скорботі, вшановуючи воїнів та мирних мешканців - жертв російсько-української війни, та всіх хто віддав життя, щоб ми жили у мирі.

Увесь світ знову стоїть на порозі нової великої війни, а Україна вже третій рік захищає не просто свою землю та національність – ми стоїмо на варті миру у Європі.

У цій боротьбі з імпералізмом, цинізмом та рашизмом ми втрачаємо найкращих синів України. І лише спільними зусиллями можна зупинити агресора.