Прес-центр20 липня 2024, 11:07

Оголошено ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України

До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.
Взяти участь можна у трьох категоріях:
- малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій та сюжету пісень, з якими українці йдуть до Перемоги);
-  фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей);
-  пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу). Участь у конкурсі є безкоштовною.
Організатори конкурсу: Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»/UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея.
До оцінювання робіт конкурсантів залучаються: відомі митці, державні та громадські діячі, представники міжнародних організацій та провідних ЗМІ.
Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. В результаті Конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.
У 2020, 2021 та 2023 роках у Конкурсі взяла участь 23 041 робота від 13 403 конкурсантів з усіх областей України та української діаспори з 39 іноземних держав. Конкурс як проєкт у 2020 році визначено кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП-100» (м. Київ) та переможцем Конкурсу «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці». Малюнок однієї з переможниць Конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.
Контактні дані Організаційного комітету: uwcfua@gmail.com
https://www.facebook.com/uwcfoundation/.

Положення про конкурс – за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1TYTFmd20t61c5xBPTXEGidA63DR_xrwz/view?f...