Прес-центр31 травня 2024, 07:05

Окупанти збільшують кількість блокпостів на захоплених два роки тому територіях – шукають чоловіків, навколо Рубіжного і Сєвєродонецька продовжують палати ліси, росіяни знову обстріляли Невське та Новолюбівку

«У цих двох деокупованих селах пролунали декілька вибухів внаслідок ударів з реактивних систем залпового вогню. Також противником відкривався вогонь із артилерії та мінометів. Снаряди поцілили по житлових масивах та логістиці. А ще обстріляні Стельмахівка, Куземівка, Макіївка», поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Минулої доби ворог атакував поблизу М’ясожарівки, Андріївки, Білогорівки, у Серебрянському лісі.

По наших позиціях біля Сергіївки агресор завдав авіаудару з використанням шести некерованих ракет.

Окупаційна влада Рубіжного та Сєвєродонецька не вживає жодних заходів задля ліквідації наслідків лісових пожеж, що спалахнули навколо цих міст. Населені пункти охоплені димом. Пожежа розповсюджується і на ліси поблизу сусідньої з Рубіжним Кудряшівки.

Загарбники посилюють пропускний режим на захоплених у 2022 році територіях. Додаткові блокпости  встановлені на Білокуракинщині, Новопсковщині, Старобільщині. Ретельно  перевіряють чоловіків і відправляють їх до військкоматів.