Прес-центр9 липня 2024, 09:07

Олексій Смирнов перевірив роботи гумхабів Нижньодуванської та Попаснянської громад у Харкові

Перебуваючи у робочій поїздці на Харківщині, перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Олексій Смирнов відвідав гуманітарний хаб Нижньодуванської громади та Попаснянський центр підтримки ВПО з Луганщини.

Олексій Смирнов  обговорив із керівниками громад Сватівського району поточні проблемні питання, зокрема підготовку до роботи в умовах обмеження енергопостачання, а також поспілкувався із переселенцями, які тимчасово знайшли прихисток в Харкові.

Крім гуманітарної допомоги, у хабах люди можуть проконсультуватися з юридичних, медичних, освітніх та адміністративних питань, а також отримати послуги фахівців центру зайнятості та пенсійного фонду.

«Безпекова ситуація в місті вносить свої корективи в режим роботи центрів підтримки ВПО та умови надання послуг. Проте, і ми, і наші колеги з Попасної готові допомагати мешканцям громад. За потреби громадяни можуть скористатися хабами, як пунктами незламності», - зазначив голова Сватівської районної державної адміністрації Олег Сліпець.