Прес-центр21 травня 2024, 13:05

Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на платформі «Дія.Освіта»

Серіал є результатом роботи з інклюзією, що активізувалася завдяки ініціативі першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Серіал представляє собою важливий інструмент в молодіжній роботі, який допоможе ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів, а також розкриє основні методи роботи з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, яка має інвалідність.

Серіал складається з вісімнадцяти серій-відеолекцій, які надають практичні поради щодо аспектів створення безпечного і доступного молодіжного простору.
Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на платформі «Дія.Освіта» українською та англійською мовами за посиланням:
https://bit.ly/43PCYBo.


Створення серіалу є спільною ініціативою громадської організації «Рада жінок Донеччини», Фонду ООН у галузі народонаселення, Регіонального офісу UNFPA у Східній Європі та Центральній Азії за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства цифрової трансформації України та Радниці-Уповноваженої Президента України з питань безбарʼєрності.