Прес-центр11 липня 2024, 07:07

По Макіївці тричі вдарили з авіації, у Сєвєродонецьку окупанти зібрали довжелезну чергу до пенсійного фонду - її обслуговуватимуть місяць, у Рубіжному "віджимають" житло без розбіру

"Макіївку росіяни обстріляли з різних видів озброєння. По території села та навколо завдані три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовувалися артилерія та безпілотники. Від артилерійського вогню та БпЛА потерпале і Невське", - поінформував Артем Лисогор.

14 разів атакували загарбники поблизу Греківки, Невського та Макіївки. Також вони намагалися просунутися в Білогорівці.

В окупованому Сєвєродонецьку черга до пенсійного фонду зібрана на місяц уперед. Талон на прийом до спеціалістів можна отримати лише на середину серпня. У випадку якщо прогавиш свій час - ще понад 30 діб очікування. За два роки організація обслуговування залишилася на вкрай низькому рівні. Щоправда, ввели електронну чергу - в час, коли інтернет в місті відсутній.

Рубіжани не можуть своєчасно дізнатися, чи потрапило їхнє житло під так звану "націоналізацію". Бо більшість відповідних оголошень публікується лише на під'їздах будинків. Низка - в інтернеті, якого, як і в Сєвєродонецьку, в Рубіжному в населення немає. Дізнатися про "віджим" важко, навіть якщо мешкаєш в іншій частині міста чи прилеглому селі.