Прес-центр25 липня 2024, 13:07

Поліція Луганщини нагадує, як діяти громадянам у разі зникнення безвісти їхніх родичів

Якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у проведенні досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території Луганщини, цілодобово звертайтеся до Центру з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, СУ ГУНП в Луганській області за номером телефону 099-774-52-23 або за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 39-А, кабінет 410.

За вказаною адресою та номером телефону також можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях вищезазначеної категорії, та їх контактні дані.

Крім цього, про втрату зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, ви можете звернутися з повідомленням про злочин:

- зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за номером телефону +38-066-920-84-57;

- залишивши повідомлення на сторінці «Поліція Луганської області» у соціальній мережі «Фейсбук» за посиланням https://www.facebook.com/policeLG;

- спрямувавши заяву про злочин на поштову адресу su@lg.police.gov.ua.

Для прискорення та більш точної ідентифікації загиблих цивільних осіб та оборонців України, особу яких не встановлено, є необхідність у наданні біологічних зразків як мінімум двох близьких родичів (біологічні матір, батько, діти, брат, сестра, баба, дід) безвісти зниклого за особливих обставин.