Прес-центр25 травня 2024, 11:05

Понад 2 мільйони гривень передбачили громади Сватівщини на оздоровлення 113 дітей району

В ході підготовки до проведення оздоровчої кампанії 2024 року на Сватівщині було визначено потребу в оздоровленні 113 дітей, з них 54 – це діти пільгових категорій.

Військовими адміністраціями району передбачено цільове фінансування на загальну суму понад 2 млн гривень.

Вже укладено п’ять договорів про закупівлю послуг з оздоровлення та відпочинку на 909,1 тис. гривень. Територіальні громади планують направляти дітей до оздоровчих закладів, розташованих в західній частині нашої країни.

Зокрема, Білокуракинською селищною військовою адміністрацією планується оздоровити 25 дітей, з них 11 – це діти учасників бойових дій. Коломийчиською СВА – вісім, Красноріченською СВА – 12, Лозно-Олександрівською СВА – шість, з них двоє дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції.

Нижньодуванською СВА – 10, двоє з який діти учасників бойових дій, Сватівською МВА – 25, п’ять з яких діти учасників бойових дій, Троїцькою СВА – 27 дітей, з них 11 дітей учасників бойових дій та дитина, один із батьків якої загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції.