Прес-центр28 липня 2024, 09:07

Понад 500 будинків та квартир «націоналізували» окупанти в «лнр», російський страховий поліс не діє в лікарнях захопленої Луганщини, біля Невського та Макіївки загарбники застосували 178 БпЛА

«Поблизу Невського та Макіївки атакував ворог минулої доби. Втрат позицій на цій ділянці фронту не допущено. Населені пункти росіяни обстрілювали з артилерії та застосували велику кількість безпілотників. Зокрема, по Невському – 80, по Макіївці – 98», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

514 житлових приміщень «віджали» у так званій «лнр» у тих, хто евакуювався за межі окупованої території. Це ті об’єкти, процедуру «націоналізації», що розпочинається по завершенні 30 діб від дня виявлення, по яким завершено повністю. Значна частина нерухомості, як заявляє окупаційна влада, перебуває «в роботі».

Жителів окупованої Луганщини примушували отримувати поліс обов’язкового медичного страхування. Оформити його можна було виключно при наявності російського паспорту. Медичним працівникам заборонили приймати хворих, які не мають цього папірця на страхування. Втім, коли випадок не обмежується прийомом у терапевта чи вузького спеціаліста, а, до прикладу, треба лікуватися в стаціонарі, виявляється що страховка не діє на території так званої «лнр». Всі процедури та препарати – виключно за кошти хворого.