Прес-центр18 червня 2024, 13:06

Робота з психологом, послуги масажу та дитячі гуртки: хаб Біловодської громади у Рівному планує розширювати спектр послуг

 

Гуманітарні хаби стали багатофункціональними центрами підтримки наших ВПО по всій країні. Лише за останній рік, кількість послуг, що надають на хабах зросла з 28 до понад 70. Хаби стали місцем об'єднання луганчан навколо своїх територій та допомагають їм інтегруватися у приймаючі громади. 

«Не дивлячись на труднощі та постійні виклики сьогодення, ми продовжуємо підтримувати громадян з Луганщини. Зараз вже маємо багато якісних послуг, за якими регулярно звертаються наші люди. Наразі проводиться робота з пошуку та залучення міжнародних донорів, для розширення їх переліку», – розповідає директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Біловодської селищної ради Луганської області Тетяна Фоменко. 

Наразі Терцентр Біловодської селищної ради надає різні види соціальних послуг, на базі центру працює перукар, людей забезпечують гуманітарною допомогою та засобами реабілітації з пункту прокату у разі необхідності. 
   
84 особи отримали послуги консультування за минулий тиждень. 55 осіб - послуги соціальної адаптації та реінтеграції. Здебільшого це люди похилого віку або діти. Вони відвідують психолога, групові заняття, індивідуальні консультації. 

Адреса: м. Рівне, вул. Гайдамацька, 2 В.
Телефони для звернень: 095-164-87-20 (+ WhatsApp); 050-333-86-39.