Архів новин

19 июня 2024

Артем Лисогор: 232 дрони передали бійцям 60-ї бригади

Із військовими 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади зустрілися очільник Луганщини Артем Лисогор і начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

Потрапити до Лисичанська без місцевої реєстрації можна лише отримавши дозвіл комендатури звичайною поштою, у школах «лнр» з осені введуть предмет «Семьеведение», прифронтове Невське обстріляне з «Градів»

«25 разів росіяни вчора атакували на Куп’янському та Лиманському напрямках. Намагалися витіснити наших оборонців поблизу Греківки, Макіївки, у Серебрянському лісі. Успіху ворог не досяг, – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Втім, противник не припиняє обстрілювати прифронтові села.

115 звернень з Луганської області надійшло до Омбудсмана України щодо додержання та захисту прав і свобод людини за 2023 рік


 
Відбувся форум «Шлях гідності: Захист прав людини в умовах воєнного стану в Донецькій та Луганській областях», на якому було презентовано щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Представив доповідь Дмитро Михальов – Уповноважений з прав людини в Донецькій та Луганській області.

Відбулася тематична панельна дискусія, за участі Артема Лисогора – голови обласної державної адмністрації – начальника обласної військової адміністрації.

У хабі в Корсунь-Шевченківському у четвер прийматимуть лікарі Червоного Хреста

20 червня з 10:00 на базі гуманітарного штабу Гірської громади в Корсунь-Шевченківському працюватимуть лікарі Червоного Хреста України.

Всі, хто потребує, матимуть змогу зробити ЕКГ, аналіз крові на цукор, отримати ліки та консультації терапевта.

Послуги мобільної бригади безкоштовні та здійснюються без попереднього запису.

Адреса: Черкаська обл., м. Корсунь-Шевченківський, вул. Героїв Майдану, 9.

Додаткова інформація за номером телефону: +38 (099) 952 86 91.

Чергова автівка - бригаді тероборони Луганщини

Бійцям 111-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ передали ще один автомобіль.

"Цей транспортний засіб, три дрони та інші необхідні для бійців речі надані бригаді Старобільщиною. Спільними зусиллями районної державної адміністрації, громад, Товариства "Українсько-Латвійської дружби" автомобіль було придбано, доставлено та передано нашим військовим. Він допоможе луганській бригаді у виконанні бойових завдань. До Перемоги - разом!" - наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Спрощену заяву на житлову субсидію можна подати онлайн

В Україні вже рік діє експериментальний проєкт, завдяки якому звернутися за житловою субсидією стало простіше: 13 червня 2023 року було ухвалено постанову Кабінету Міністрів України № 601 “Про реалізацію експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”.

У четвер в Харкові маєте змогу звернутися до пенсійників Луганщини

20 червня в Харкові представник ГУ ПФУ в Луганській області проведе прийом внутрішньо переміщених осіб з нашого регіону.

Із 10:00 до 15:00 можна буде отримати консультації та вирішити пенсійні питання особисто, завітавши до хабу Попаснянської громади.

Адреса: м. Харків, майдан Конституції, буд. 1, під’їзд 5.

Діти зі Сватівщини відпочили на Івано-Франківщині

12 хлопців та дівчат в рамках Програми оздоровлення та відпочинку дітей Сватівської  міської територіальної громади на 2024 рік у червні відвідали дитячий позаміський заклад «Едельвейс» в Івано-Франківській області.  

На них очікувало змістовне дозвілля, цікаві екскурсії та розважальні заходи.

Сватівчани ознайомилися з традиціями українського Прикарпаття, а під час екскурсій насолодилися красою місцевої природи.

Слід зазначити, що на серпень у цьому закладі заплановано оздоровити ще 13 дітей Сватівської громади.

Три золоті медалі в активі нашої спортсменки на європейській першості з важкої атлетики

На чемпіонаті Європи з важкої атлетики майстер спорту України Ангеліна Селіванова виборола три золоті нагороди.

Результати спортсменки: ривок - 80 кг (перше місце), поштовх - 97 кг (перше місце), сума двоборства - 177 кг (перше місце).

Вітаємо!