Архів новин

22 марта 2023

Ще одне авто "швидкої допомоги" отримала лікарня з Рубіжного, що наразі базується в Дніпрі

КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» за сприяння друзів-литовців з Blue / Yellow for Ukraine отримало автомобіль швидкої допомоги FORD TRANSIT CUSTOM.

Завдяки злагодженій роботі обласної влади, керівників медичного закладу та Рубіжанської міської військової адміністрації, благодійних фондів, лікарня має у розпорядженні вже 4 автомобілі "швидкої допомоги".

На Сумщині понад 200 ВПО з Луганщини протягом тижня отримали продукти харчування, ще більше 100 – засоби гігієни

У координаційному центрі допомоги ВПО з Луганщини в Сумській області на минулому тижні 202 ВПО видані продукти харчування, засоби гігієни отримали 118 сімей.

Також завершено видачу обігрівачів від БФ «Восток-SOS». Їх надано 70 родинам.

17 березня також відбулася виїзна видача гуманітарної допомоги у м. Ромни.

22 жителі Луганщини отримали набори продуктів харчування та засоби гігієни. А представниця БФ «Право на Захист» проконсультувала бажаючих стосовно юридичних питань.
 

Кандидати на службу до штурмової бригади «Лють» проходять черговий етап відбору - психологічне вивчення

Старшим психологом відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Луганській області, проведено психодіагностичне дослідження, яке спрямоване на з’ясування рівня мотивації кандидатів, типу характеру, стилю поведінки, визначення емоційного стану, придатності до служби в умовах підвищеного психологічного навантаження.

За результатами проведеної роботи зроблено прогноз успішності професійної діяльності.

У ГУНП в Луганській області продовжується укомплектування штурмової бригади «Лють», яка створена для відсічі та стримування збройної агресії проти України.

23 березня в Києві наших ВПО консультуватимуть щодо пенсійних питань

Завтра відбудеться прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово мешкають в Києві, спеціалістами ГУ ПФУ у Луганській області.

Звернутися за вирішенням пенсійних питань можна з 10:00 до 12:00 до гуманітарного хабу за адресою: м. Київ, вул. Поліська, буд. 14.

При перебуванні на території так званої «лнр» понад 90 днів окупанти вимагають додаткову реєстрацію, загарбники планують створити 200 відділень – аналогів комсомолу

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник продовжує спроби зламати нашу оборону.

Вів безуспішні наступальні дії у районах Кремінної, Діброви та Білогорівки.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Новоселівське, Невське і Білогорівка.

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала 6 ударів по районах зосередження окупантів. В той же час, наші захисники збили 15 ворожих БпЛА різних типів, а також 2 керовані авіаційні ракети Х-59.