Архів новин

06 марта 2024

Зброя та ППО потрібні тут, щоб рятувати життя людей – звернення Президента України

Дорогі українці, українки!

Сьогодні – в Одесі. Зустріч із Прем’єр-міністром Греції. Разом ушанували пам’ять загиблих від удару російського «шахеда» 2 березня. Діти, дорослі... Цими днями відбулись церемонії прощання. Вічна пам’ять усім жертвам російського терору!

Малий груповий дитячий будинок «Світанок» прийняв перших луганчан

У рамках робочої поїздки Кіровоградщиною очільник Луганщини Артем Лисогор взяв участь у відкритті комунального закладу «Малий груповий будинок «Світанок» у с. Войнівка, створений Лисичанською громадою.

При ухваленні рішення стосовно продовження виплат ВПО органи соцзахисту користуватимуться інформацією про доходи, що надходитиме від податкової служби

Для прийняття рішення стосовно призначення /продовження виплати допомоги на проживання ВПО органам соціального захисту населення не потрібно додатково витребовувати від внутрішньо переміщених осіб довідки про їх доходи, оскільки ця норма буде реалізовано в рамках автоматизованого обміну Мінсоцполітики з Державною податковою службою України шляхом отримання інформації про доходи з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

У четвер у Київському хабі Гірської громади відбудеться прийом адміністратором ЦНАПу

Відвідувачі матимуть змогу:

- подати інформаційне повідомлення на порталі «Дія» стосовно зруйнованої нерухомості, 

- проконсультуватися щодо пакету документів на отримання одноразової матеріальної допомоги, якщо у родині є військовослужбовці, які зазнали поранень, 

- актуалізувати дані в реєстрі територіальної громади (виключно для мешканців Попаснянської громади) тощо.

Хаб знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 16/3.

Графік роботи: з 10:00 до 15:00 з понеділка до п’ятниці.

Завтра у Харкові вам допоможуть вирішити пенсійні питання

Прийом переселенців співробітником ГУ ПФУ в Луганській області відбудеться 7 березня з 10:00 по 13:00.

Консультуватимуть в хабі Попаснянської громади за  адресою: м. Харків, майдан  Конституції, буд. 1, під. 5.

Більше 2150 продуктових наборів отримали наші ВПО у Кремінських хабах у лютому

Так, у Рівному видали 554 пакунки, у Києві – 876, у Дніпровському хабі – 502 набори, а в Андрушівському – 219.

Також внутрішньо переміщених осіб консультували юристи, медики, психологи, фахівці Луганського обласного центру зайнятості, Пенсійного фонду України.

В «лнр» змушують звітувати про голосування усіх членів родин бюджетників, практика учнів ліцею з Луганська полягатиме в «охороні порядку» на виборах, у деокупованій Макіївці росіяни зруйнували ще один будинок

«Вогонь по звільнених селах на навколо них ворог не припиняє ані на день. Після нещодавнього артилерійського обстрілу Макіївки маємо ще один зруйнований будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих. Нагадаю, що в цьому населеному пункті ще залишаються люди – їх щоразу вмовляють виїхати і допоможуть із цим у разі погодження», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

В районі Новоєгорівки росіяни активно залучали авіацію – по селу завдано удар. 

З артилерії та мінометів обстріляна Білогорівка.