Архів новин

13 марта 2024

За тиждень бійці бригади «Хартія» на Луганщині знищили 19 бліндажів з окупантами

Противник продовжує масовані обстріли позицій наших військових з авіації та артилерії.

На запитання щодо пенсійного забезпечення відповідатимуть в п’ятницю у Полтаві

15 березня з 9:00 до 15:00 у Полтаві відбудеться прийом ВПО фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: вул. Пушкіна, буд. 115, каб. 16 – хаб Лисичанської громади.

Шкоди на 4 мільярди гривень завдали росіяни руйнуванням промислових об'єктів картонно-тарного комбінату в Рубіжному

Від початку повномасштабного вторгнення війська російської федерації цілеспрямовано нищать промислові підприємства нашої області, завдаючи непоправної шкоди цивільній інфраструктурі та довкіллю Луганщини.

Так, безпосередньо у місці здійснення господарської діяльності ПрАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» очисні споруди, а також інші об’єкти нерухомості підприємства зазнали критичних пошкоджень, а деякі були повністю зруйновані ворожими засобами вогневого ураження.

Як отримати житлову субсидію

Тепер вам не потрібно витрачати час на збирання довідок та візити до Пенсійного фонду України.

Просто подайте спрощену заяву через онлайн-кабінет на веб-порталі Пенсійного фонду, мобільний застосунок "Пенсійний фонд України" або на порталі Дія.

Понад 800 продуктових наборів отримали ВПО Луганщини в перший тиждень березня у хабах Кремінської громади

У Рівному розфасовані набори відвантажили на інші координаційні центри громади. Відвідувачам надавалися медичні, юридичні, адміністративні, реабілітаційні послуги, стосовно зайнятості населення, відбулися культурно-оздоровчі заходи. 

У Києві можна було одержати засоби гігієни від Міжнародної організації з міграції – їх видали 332 переселенцям. Приймали юрист БФ «Право на захист», фахівці з відновлення і започаткування бізнесу, Пенсійного фонду України.  

У Дніпровському хабі надавали допомогу спеціалісти центру зайнятості, ПФУ, юристи, медпрацівники, логопед.

Протягом чотирьох днів березня наші ВПО мають можливість зателефонувати на «гарячу лінію» до керівництва ПФУ Луганщини

У п’ятницю, 15 березня, із 10:00 до 11:00 свої запитання мешканці регіону зможуть поставити заступнику начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Павлу Баранову. Телефон: (068) 300-40-86.

У понеділок, 18 березня, із 10:00 до 11:00 на дзвінки відповідатиме начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Ольга Шарунова. Телефон: (095) 117-16-28.

Психологічну допомогу надаватимуть у хабі в Ірпені

У четвер, 14 березня, о 14:00 на базі хабу Лозно-Олександрівської громади Луганський обласний центр соціально психологічної допомоги проведе тренінг на тему «Перша психологічна допомога та самодопомога».

Адреса: м. Ірпінь, 74-ї Стрілецької Дивізії, б. 1.

Телефони: 066-96-61-467, 093-803-52-47.

Ще 23 військовим з Рубіжного надана грошова допомога

3 мешканця громади, які беруть участь у заходах, спрямованих на безпеку та інтереси держави, отримали фінансову допомогу з місцевого бюджету по 30 тисяч гривень кожен.

Загальна сума виділених цього разу в рамках Програми надання грошової допомоги «Громада - Захисникам і Захисницям» коштів складає 690 000 гривень.

Її реалізація триває протягом 2024 року.

Консультації за телефонами: 0509487925, 0662634871, 0501665222. 

Загинув старший сержант 3-го Прикордонного Загону імені Героя України Євгенія Пікуса - Євген Лепетюк з Білолуцька

«Тільки вперед і ані кроку назад!» - таким бойовим девізом завжди підбадьорював побратимів Євген Лепетюк з Білолуцька.

Загинув хоробрий захисник нашої Батьківщини, старший сержант 3-го Прикордонного Загону імені Героя України Євгенія Пікуса.

Євген Лепетюк народився 13 травня 1995 року.

Підписав контракт із ЗСУ та ще з квітня 2020 року боронив кордони рідної Луганщини та цілісність нашої держави.

У вересні 2023 року Євген був нагороджений нагрудним знаком «Відмінний прикордонник».

За час окупації у Новодружеську і Привіллі світло увімкнули лише на п’ять днів псевдореферендуму, майже уся субвенція з рф на медицину пішла за оплату лікарнями захоплених територій комунальних послуг, росіяни обстріляли Невське

«Як і у попередні дні, противник зосереджує атакувальні зусилля поблизу Білогорівки. Прагне досягти там хоч якихось результатів. Безуспішно – завдяки вправній роботі наших оборонців. Учора ворог здійснив там декілька штурмів, маючи підтримку з неба. Усі вони відбиті, – зауважив Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації.