Архів новин

02 апреля 2024

Артем Лисогор узяв участь у нараді Віцепрем’єр-міністерки Ірини Верещук щодо будівництва житла для ВПО

Очільник Луганщини Артем Лисогор долучився до онлайн-наради з обговорення стану реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Покращення житлових умов ВПО на Сході України» під головуванням  Віцепрем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук. 

Звернутися до лікаря можна щосереди в хабі у Львові

У середу, 3 квітня, з 10:00 до 14:00 відбудеться черговий прийом лікаря, який за показанням видає наявні в гуманітарному осередку медичні препарати.

Лікар також проводить різні обстеження та тестування.

У хабі є підгузки для дітей (розміри 2,3) та дорослих (розміри S, M, XL). Для отримання необхідно мати з собою документи: паспорт (свідоцтво про народження дитини), ідентифікаційний код та довідку ВПО.

Телефон: 066-401-62-31.

Адреса: вулиця Рудненська, 10.

Завтра ВПО Луганщини в Києві можуть звернутися до юриста

На базі Кремінського хабу в столиці щосереди внутрішньо переміщених осіб з Луганської області консультує юрист благодійного фонду «Право на захист».

Переселенці можуть отримати безкоштовні консультації з юридичних питань з 10:00 до 14:00.

Адреса: м. Київ, бул. Марії Приймаченко, 8.

Тел.: 0937687466, 0991852038, 0968996124.

Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, матеріальну та соціальну підтримку

Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, матеріальну та соціальну підтримку

Стаціонарні пункти незламності працюватимуть постійно, мобільні – розгортатимуть за дві години

Перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Смирнов узяв участь у засіданні Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності під головуванням Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова.

«Ворог змінив тактику і нищить нашу енергетичну інфраструктуру, тож пункти незламності мають працювати у будь-яку пору  року, а не тільки взимку», - звернувся він до учасників заходу.

Матраци, ковдри та кухонні набори нададуть луганчанам в Івано-Франківську

У четвер, 4 квітня, у місцевому хабі наші ВПО розпочнуть отримувати допомогу від Міжнародної організації з міграції - кухонні набори, матраци, ковдри.

Видача буде проводитися за заздалегідь сформованими списками.

Хаб працює з 10:00 до 15:00 за адресою: вул. В'ячеслава Чорновола, 128.

Телефон: 099 016 17 24.

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут м. Полтава запрошує на навчання

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут м. Полтава проводитиме підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» на 2024-2026 навчальні роки.

Термін навчання в коледжі - 2 роки.

Спеціальності, за якими здійснюється безкоштовна підготовка:

- 122 - Комп’ютерні науки;

- 172 - Електронні комунікації та радіотехніка.

#ти_як: Луганським студентам нагадали про небезпеку синтетичних наркотиків

Зокрема, наголосили на важливості впровадження закладами охорони здоров'я сучасних технологій первинної профілактики та попередження розповсюдженню залежностей від психоактивних речовин, особливо серед молоді.

7 терміналів Starlink для забезпечення діяльності гумхабів виділено з регіонального матеріального резерву

«Внаслідок масованої ракетної атаки російської федерації та пошкоджень енергетичної інфраструктури України введені графіки аварійних відключень електропостачання на Харківщині, Дніпропетровщині та в інших регіонах, де працюють гуманітарні хаби релокованих громад Луганської області.

Чоловіків для призову в «лнр» розшукують адресно, у Рубіжному окупанти влаштували евакуацію через чергове сходження власної авіабомби, бомбардувань зазнали звільнені Стельмахівка та Білогорівка

«Доки на Куп’янському напрямку відносна тиша, на Лиманському ворог майже щоденно штурмує Білогорівку. Там наші бійці стримують наземні атаки противника, перебуваючи під тиском авіації та артилерії різних калібрів. За учора відбито декілька штурмів росіян, – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор. – Під удари з повітря потрапили Стельмахівка та Білогорівка. Вогонь противник відкривав по Невському».