Прес-центр16 квітня 2024, 10:04

39 адміністративних послуг надає сьогодні громадянам Кремінський ЦНАП, 18 із них – для ветеранів

Зокрема, впроваджуються послуги у сфері соціального захисту ветеранів.

Сьогодні Кремінський ЦНАП надає 18 адміністративних послуг для ветеранів війни та членів їх сімей через Міністерство у справах ветеранів України та Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької районної державної адміністрації.

Зокрема, ветерани війни можуть офіційно встановити свій статус, отримати чи замінити посвідчення, оформити допомогу або компенсацію, одержати витяг з Єдиного державного реєстру ветеранів війни тощо.

9 адміністративних послуг щодо отримання одноразової матеріальної допомоги надає безпосередньо Кремінський ЦНАП. Ще 10 послуг соціального характеру проходять через Управління.

Також мешканці Кремінської громади можуть отримати довідки про перейменування вулиці та про перебування на квартирному обліку.

Крім того, запроваджено дві платні послуги, за рахунок яких кошти надходять в бюджет громади.

Угода з Кремінським районним центром зайнятості дозволяє надавати через ЦНАП консультації з питань працевлаштування телефоном чи в режимі відеозв’язку. За аналогічним алгоритмом можна звернутися по допомогу до фахівців ПФУ.

«Гаряча лінія» ЦНАПу працює щодня з 9:00 до 17:00, крім суботи і неділі, за номером: 095-820-71-24.

Зазначені послуги надаються адміністраторами Кремінського ЦНАПу в Рівному (вул. Кавказька, 9-А) та його віддаленими робочими місцями у хабах Києва (бул. Марії Приймаченко, 8 ) і Дніпра (вул. Володимира Антоновича, 89). До фахівців можуть звернутися всі переселенці з Луганської області.

Повний перелік адміністративних послуг: https://www.kremrada.gov.ua/index.php/tsentr-nadannya-administrativnikh-...