Прес-центр28 березня 2024, 14:03

Атлети Луганщини візьмуть участь в Олімпійських іграх у Парижі

Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь у  засіданні колегії управління молоді та спорту ОДА.

Під час заходу було оголошено інформацію про стан молодіжної політики в регіоні та вплив на неї повномасштабного вторгнення. Також підбиті підсумки діяльності у сфері фізичної культури та спорту за 2023 рік.

Катерина Безгинська наголосила, що попри складну ситуацію в країні, окупацію території області, наші спортсмени продовжують представляти Луганщину як на всеукраїнських змаганнях, так і міжнародних. Провідні спортсмени області готуються до Олімпійських та Паралімпійських ігор, які відбудуться у Парижі у цьому році.

«Ми зі свого боку надаємо відповідну підтримку сфері молодіжної політики та спорту, враховуючи наявні на сьогодні ресурси та  можливості. Зокрема, продовжуємо фінансування молодіжних та спортивних комунальних установ, регіональних цільових програм, виплати стипендій провідним та перспективним спортсменам, винагород спортсменам за зайняті призові місця на міжнародних змаганнях», – сказала вона.

У заході також взяли участь начальник управління молоді та спорту Антон Волохов, його заступник Олексій Бльоскін, а також члени колегії: начальник Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, представники структурних підрозділів міст та районів, директори обласних ДЮСШ, представники обласних спортивних федерацій.