Прес-центр25 березня 2024, 18:03

Доставляв гуманітарну допомогу лікарням та освітнім закладам. Нашому земляку Алієву Еліну Алі огли вручили Почесну грамоту Кабінету Міністрів

 

Елін Алі огли Алієв – засновник агрохолдингу, який нині очолює підприємство у Сумській області, де ведеться будівництво олійно-екстракційного заводу. Попри постійну загрозу ворожих обстрілів, чоловік не боїться розбудовувати агробізнес. 

Ще до повномасштабного вторгнення росіян Елін Алі огли займався активною волонтерською діяльністю та допомагав розвивати Луганщину. Не стояв осторонь і після 24 лютого -  сприяв у зборі та направленні гуманітарної допомоги для постраждалих, за що йому було оголошено Подяку Посольства України в Азербайджанській Республіці. Також, на прохання посольства України в Азербайджанській Республіці сприяв у вирішенні логістичних проблем, пов'язаних із доставкою гуманітарної допомоги. 

У лютому 2023 року за значний особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України, активну діяльність по забезпеченню надання дієвої допомоги Україні в умовах російської збройної агресії Алієву Еліну Алі огли оголошено Подяку Голови Верховної Ради України. Але ще в грудні 2020 року його було відзначено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. 

Вручити нагороду вдалося лише сьогодні. Заслужена відзнака чекала на нашого земляка чотири роки -  спочатку заважав ковід, потім – росіяни та окупація. 

Пишаємось кожним Героєм Луганщини!