Прес-центр12 березня 2024, 08:03

Неможливо відчинити – замість вцілілих вікон рубіжанам встановили неякісні, за ключі від власної квартири там вимагають документи на нерухомість та паспорт рф, Білогорівку знов штурмували росіяни

«Атакувальні зусилля ворог зосередив на Лиманському напрямку. За підтримки авіації та артилерії спробував просунутися в районі Білогорівки, а також поблизу сусідніх населених пунктів. Зокрема, на південь від Невського. Водночас на Куп’янській ділянці фронту росіяни, ймовірно, взяли нетривалу тактичну паузу. Це стосується виключно штурмових дій. Обстріли там не припиняються. Як і авіаційні удари – черговий завдано по Кривошиївці», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

У Рубіжному будівельники-гастролери беруться за показові ремонти виключно вцілілих будинків. В одному з них демонтували вцілілі вікна господарів і зникли. Протяг гуляє квартирами вже декілька тижнів. В іншому нові вікна все ж встановили. Але без ручок – вікна неможливо відчинити.

Аби потрапити до квартир, де відсутні господарі, ці ремонтники ламають двері. Замість них можуть поставити стандартну, яка значно менша по висоті – зверху залишаються великі отвори.

Доки туди не заселяться гості з рф або колаборанти, ключі від житла очікують на власника в комендатурі.

Щоб їх отримати – тепер замало мати всі необхідні на нерухомість документи. Змушують оформити паспорт рф.

З особистим майном ситуація та сама – зникає із черговим підрядником.