Прес-центр15 березня 2024, 14:03

НМТ-2024: у яких країнах будуть створені тимчасові екзаменаційні центри

Наразі підтверджено домовленості щодо проведення  НМТ у таких країнах: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія і Швеція.  

Перемовини з окремими закордонними установами / організаціями, зокрема з тими, що розташовані у Великій Британії, Ірландії, Іспанії, Молдові, ще тривають. 

Під час основного періоду реєстрації, який триватиме  до 11 квітня включно, вступники, які планують проходити тестування за кордоном, матимуть змогу вибрати з наданого переліку найзручніший для доїзду населений пункт. 

Вступникам необхідно оперативно вибрати із запропонованого переліку найближче місто. Якщо згодом з’явиться більш зручна локація, вони зможуть до 15 квітня 2024 року включно змінити реєстраційні дані й вибрати населений пункт, що розташований ближче до місцеперебування на час проведення НМТ. 

У разі вичерпання доступних місць у певному населеному пункті певної країни він стане недоступним для вибору. Деякі локації будуть доступними тільки в межах додаткової сесії НМТ.