Прес-центр18 березня 2024, 14:03

Окупанти на Луганщині «вибрали» собі ярмо потужче та баланду посмачніше

Очільник Луганщини Артем Лисогор прокоментував путінські вибори у бараку під назвою «лнр».

Він відверто висловився про перебіг та результати цього доленосного волевиявлення: «Так званий виборчком «лнр» повідомив, що за ліліпутіна віддали голоси понад 1,4 млн осіб на окупованій Луганщині. Звідки з’явилося стільки голосуючих залишиться однією з найбільших таємниць Всесвіту. Адже, кількість виборців перевищила кількість населення молодої рєспубліки. Можливо спрацювала стара методичка – більше народних гулянь, Масляна, «кулєши» і «майовки». Заповіти ілліча по заохоченню електорату не знають меж у прекрасній росії майбутнього – у хід йдуть млинці з лопат у якості закуски «раднаркомівських» сто грамів оковитої», – та додав, – «Результати цих «голосувань» нічого не змінюють та не значать ні для нас, ні для світової спільноти. Будь-яке волевиявлення на окупованих територіях під дулом автомату є не більше, ніж фарс та профанація».

Попри усі намагання, досягти піку лизоблюдства у своєму прагненні намалювати «лідеру президентських перегонів» цифри побільше гауляйтерам та місцевим колаборантам на Луганщині не вдалося. Їх перевершив путінський намісник окупованої Ічкерії рамзан кадиров. Він високохудожньо відзвітував про 98,99 %, а його луганські колеги всього лише – 94,12 %.

Втомився дивуватись усім нововведенням на окупованій Луганщині. Росіяни справді займаються «серйозними речима» на благо людей: змінюють назви вулиць на совєцькі та імітують волевиявлення у напівзруйнованих містах, замість відновлення комунікацій та забезпечення бодай якогось життя своїм новим громадянам, - наголосив він.