Прес-центр2 березня 2024, 10:03

Перше завдання – допомогти людям, друге – зберегти медиків та заклади охорони здоров’я, – Артем Лисогор на відкритті центру медичної реабілітації Лисичанської багатопрофільної лікарні

Наразі Центр надаватиме послуги у Дніпрі.

Адреса: Дніпро, вул. Братів Горобців, 46. 

«Реабілітація є пріоритетним напрямом у сфері охорони здоров’я Луганської області. Сьогодні якісне надання саме цих послуг необхідне і військовослужбовцям, і переселенцям, – наголосив очільник Луганщини Артем Лисогор. – Тож, перше завдання – допомогти людям, друге – зберегти медичний персонал та наші заклади охорони здоров’я. Саме вони повертатимуться на Луганщину після деокупації населених пунктів та надаватимуть допомогу. Наші лікарі, як і всі луганчани, дуже очікують на повернення додому і готові працювати на рідній землі».

У центрі індивідуально надаватимуть послуги психологічної допомоги як дорослим, так і дітям. Працюватиме команда вузькопрофільних спеціалістів, яка оцінюватиме стан пацієнта та складатиме для нього персональну програму реабілітації. 

Консультуватимуть невропатолог, кардіолог та лікар УЗД. Перелік медпослуг поступово буде розширений. 

У закладі облаштоване робоче місце адміністратора Лисичанського ЦНАПу. Налаштована робота сервісу «Я – ветеран».

Це вже третій центр реабілітації з Луганщини, який розпочинає роботу в більш безпечних регіонах України. Раніше, схожі заклади запрацювали у Харкові та на Київщині.

Відео за посиланням: https://youtu.be/XZ-aHrGyp7U?si=M-e48buaLmMWT00B