Прес-центр9 квітня 2024, 13:04

Понад мільйон гривень виділено з бюджету Кремінської громади на підтримку своїх мешканців

Громади Луганщини підтримують родини Захисників України та своїх громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах.

В рамках «Програми надання матеріальної допомоги населенню Кремінської міської територіальної громади на 2024 рік» у квітні ще 30 кремінян отримали фінансову допомогу на суму понад 460 тисяч гривень. 

Так, матеріальну допомогу надано двом сім’ям загиблих Героїв (100 тисяч гривень), дев’ятьом військовослужбовцям, які наразі беруть участь у бойових діях (90 тисяч гривень) та одному - у зв’язку із пораненням (30 тисяч гривень). 

240 тисяч гривень виділено мешканцям громади, які потребують високовартісного лікування, а також працівникам поліції та ДСНС, що брали участь у бойових діях в 2023 році, - на оздоровлення.

У першому кварталі поточного року, матеріальну допомогу було сплачено 33 особам на суму 547 тисяч гривень. 

Загалом сума коштів, виділених з бюджету за Програмою матеріальної підтримки мешканців Кремінської громади, від початку року вже перевищила мільйон гривень.

Отримати усі консультації щодо оформлення документів можна у Кремінському центрі надання адміністративних послуг за номером: 095-820-71-24.