Прес-центр30 квітня 2024, 10:04

Привітання Артема Лисогора до Дня прикордонника України

Шановні прикордонники, ветерани служби!

Дата вашого свята символічна: понад століття тому, 30 квітня 1918-го, армія Української Народної Республіки встановила державні символи на кордоні країни та окреслила рубежі, аби кровожерливий сусід не зазіхав на нашу землю.

Але росіяни не здатні до поваги. Їм невідомі такі слова, як честь та гідність, суверенність та свобода. Тому і сьогодні ми змушені так само завзято продовжувати боротьбу за власні кордони.

Луганські прикордонники першими зустріли ворога у 2014 та у 2022 роках запеклими боями. Сьогодні ви нищите противника на передовій. Упевнений, що прапор 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса ще замайорить над українською Луганщиною.

Бажаю вам витримки та наснаги у надскладній та вкрай важливій роботі. Сьогодні ви не просто виконуєте професійний обов'язок, - ви захищаєте мільйони українців та бороните майбутні покоління.

Нехай кожен бойовий вихід дорівнює поверненню. Маю всі сподівання на те, що вже наступне свято ви зустрінете в колі своїх родин, в мирних та затишних містах малої батьківщини.

Слава Україні! Героям Слава!

Начальник Луганської обласної

військової адміністрації

Артем Лисогор