Прес-центр25 березня 2024, 09:03

Привітання начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора з Днем Служби безпеки України

Шановні офіцери та ветерани Служби безпеки України!

Роль та внесок Служби безпеки України у захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності країни складно переоцінити.

Протягом 32 років ви охороняєте нас від ворогів – внутрішніх та зовнішніх. В умовах повномасштабного вторгнення росіян в Україну, країна-окупант створила мережу зрадників-інформаторів, які щодня працюють на відтермінування нашої Перемоги. Системна робота із пошуку та виявлення таких особистостей викликає повагу та має підтримку пересічних українців.

Повномасштабна війна розширює рамки повноважень Служби безпеки. Рішучі та зухвалі операції у глибокому тилу ворога піднімають бойовий дух української нації. Ви робите те, про що ваші іноземні колеги можуть тільки мріяти і читати у книжках про шпигунів. А спецоперації ваших співробітників стануть основою для науково-аналітичних робіт кращих військових університетів світу як приклад розумового домінування над ворогом.

Ще донедавна абревіатури «кдб» та його наступника «фсб» вважались грізною силою серед світових спецслужб.

За два роки найкривавішої війни сучасності саме СБУ стала визначенням стандарту якості на полі бою та у антишпигунській боротьбі.

У день професійного свята щиро дякую за ваш внесок у Перемогу України над окупантом, яка не за горами. Низький уклін побратимам зі Служби безпеки України від всієї Луганщини!

 

Слава Україні!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

начальник обласної військової адміністрації    

Артем ЛИСОГОР