Прес-центр26 березня 2024, 09:03

Привітання начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора з Днем Національної гвардії України

Шановні бійці та офіцери Нацгвардії України! Дорогі побратими!

Впродовж останнього десятиліття Україна переживає найважчий період своєї державності. Спочатку наша країна стала жертвою проксі-війни кремля, а згодом й повномасштабного вторгнення. Усі ці роки Луганщина перебувала на вістрі ворожих атак, зберігаючи статус незламного форпосту України.

Фундаментом міцності стали підрозділи Сил оборони України, серед яких Нацгвардія займає одну із найбільш відповідальних ділянок військової роботи. Ви є прикладом правоохоронців, які виконують безліч завдань у цей буремний час – від захисту громадського спокою у тилових Києві, Львові та Дніпрі до штурму ворожих окопів під Кремінною, Білогорівкою та у Серебрянському лісі.

В універсальності та підготовці кожного з гвардійців полягає сила та перевага підрозділів над ворогом А разом із ними приходить Перемога, на яку чекають 40 мільйонів сердець. 

На вас сьогодні дивляться сотні мільйонів очей по всьому світу – одні з гордістю та вірою у нашу Перемогу,  інші – з несамовитою тваринною ненавистю. Саме ви та ваші побратими гасять полум’я в очах останніх.     

Сьогодні я хочу побажати кожному з гвардійців, які не стуляють очей на бойових позиціях, зберегти здоров’я та повернутись на рідний поріг з Перемогою. 

Вічна пам’ять тим, хто віддав за незалежність нашої країни найдорожче – власне життя! Слава Україні!

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації

Артем ЛИСОГОР