Прес-центр29 березня 2024, 13:03

Реєструйтеся до участі у освітньо-професійному курсі «Державотворець: Дії заради змін»

Національна програма «Державотворець» сприяє створенню системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

У минулі роки випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.

Із 15 по 21 квітня у м. Дніпро відбудеться курс, призначений для 20 осіб, які будуть обрані на конкурсній основі. Вони отримають можливість взяти участь у комплексній навчальній програмі, яку проведуть провідні фахівці у сферах державного управління, соціально-відповідального бізнесу та організації громадської діяльності.

На учасників чекають тімбілдінги та ознайомчі візити до регіональних органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу та неурядових організацій.

Під час проходження Курсу учасники забезпечуватимуться проживанням, харчуванням, навчальними матеріалами та компенсацією вартості проїзду.

До участі запрошуються кандидати, що проживають на території Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Реєстрація триватиме до 31 березня включно.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsSTeu-FQqbQQczGxIbKYCpCVKmZZa...