Прес-центр10 травня 2023, 16:05

Сподіваюсь, що наступні марки з серії «Гвардія наступу» будемо гасити вже у поштових відділеннях «Укрпошти» на Луганщині, – Артем Лисогор узяв участь у спецпогашенні першої марки поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України!»

Очільник Луганщини Артем Лисогор взяв участь у погашенні нового поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу».

На трьох марках, які містить блок, зображені бійці Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції України.

Тож до спецпогашення долучились її герої з Луганщини: Олександр Твердохліб – бригада «Лють», Денис Нохрін – НГУ, Олександр Осипець – Луганський прикордонний загін та Олег Григоров – ГУНП у Луганській області.

«Луганщина сьогодні – найгарячіша точка на військовій мапі України, наші Захисники щодня відбивають по декілька ворожих атак. Їм дуже важливо відчувати підтримку українців. Дякую «Укрпошті» саме за серію марок «Сили оборони та безпеки України». Дуже символічним є штемпель, який стоїть на марці «Час повертати своє», Луганська область: 09.05.2023». Наші військові готові звільняти Луганщину, а ми – відбудовувати свої міста та селища», – прокоментував подію Артем Лисогор.

Як повідомив керівник Донецької філії «Укрпошти» Вадим Шестопалов, попереду у серії – випуск марок, присвячених ГУР, СБУ та прикордонникам.

«Дуже сподіваюсь, що наступні марки будемо гасити вже на поштових відділеннях у Луганській області. Переможемо разом! Слава Україні!» – додав начальник Луганської обласної військової адміністрації.