Прес-центр12 квітня 2024, 12:04

Студенти СНУ ім. В. Даля вчилися стресостійкості у рамках програми Олени Зеленської «Ти як?»

Уповноважена з питань впровадження в регіоні програми ментального здоров’я «Ти як?», заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська та регіональна координаторка цього проєкту Інна Сазонова взяли участь у тренінгу за темою «Розвиток навичок стресостійкості та резильєнтності у ВПО в ситуаціях життєвих змін».

Семінар-навчання для переселенців у Координаційному центрі підтримки ВПО Марківської СВА у Києві провела завідувачка кафедри психології та соціології факультету здоров’я людини Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, доктор психологічних наук Юлія Бохонкова та студенти спеціальності «Психологія». 

Загалом навички боротьби зі стресом опановували 20 молодих людей з числа студентів вишу, учнів місцевого ліцею «Апогей»  та співробітників Координаційного центру. 
Вони навчались методам регулювання емоційних станів та психологічного відновлення, знімали напругу в тілі, підіймали настрій, відволікались від поганих думок та покращували своє самопочуття через арт-терапію.