Прес-центр20 березня 2024, 12:03

Тренера снайперів нагороджено знаком пошани «Захиснику Луганщини»

З нагоди Дня українського добровольця голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор відзначив за особистий героїзм, мужність та самовідданість військового з Сєвєродонецька (персональні дані не розголошуємо з міркувань безпеки).

«Маю честь вручити нагороду людині, яка серед перших стала на захист своєї Батьківщини, не маючи за плечима бойового досвіду. Він став до зброї не задля почесті, а заради порятунку людей, рідної Луганщини», - наголосив Артем Лисогор. 

Від початку повномасштабного вторгнення наш земляк без роздумів долучився до лав добровольців та до останнього чинив опір окупантам під Кремінною.  

Далі - брав участь у звільненні Харківщини, де проявив справжній талант до військової справи. Швидко налагодив взаємодію між органами влади, бізнесом та військовими щодо оснащення технікою та зброєю своєї військової частини. Ефективно виконував бойові завдання на Запоріжжі, Донеччині та Сумщині.

З власної ініціативи у званні молодшого лейтенанта наш земляк активно займався питаннями відновлення пошкодженої техніки, а також постачання медикаментів Захисникам, які тримають позиції під Кремінною до сьогодні. 

Наразі військовий продовжує службу – тренує снайперів та відповідає за логістику, від якої залежить чимало для збереження життів наших Захисників та Захисниць, звільнення нашої землі від росіян.  Вже підготував багато бійців, які сьогодні виконують важливі завдання та високоточно  знешкоджують противника на далеких дистанціях.

Загалом, знаком пошани «Захиснику Луганщини» відзначено п'ятьох військовослужбовців, які добровільно стали до оборони рідної землі. 

Слава Героям!