Прес-центр26 квітня 2024, 09:04

У Дніпрі 27 та 28 квітня відбудеться другий фестиваль релокованих бізнесів Check-in Dnipro

Захід сприятиме посиленню спроможність релокованих бізнесів та допоможе підприємцям інтегруватися й налагодити взаємодію на новому місці.

«Наша мета — підтримати ту креативну частину переселенців, яка прагне створювати та розвивати свій продукт у Дніпрі. Бо ми віримо в рушійну силу бізнесу ВПО для економіки країни», — зазначають організатори.

Відвідувачі зможуть поспілкуватися з урядовцями, грантодавцями, піарниками, керівниками культурних та бізнесових інституцій.

Програма Check-in Dnipro складається з трьох секцій:
-    ярмарок, на якому підприємці зможуть презентувати та продавати свої товари;
-    серія воркшопів та лекцій для представників бізнесу та гостей фестивалю;
-    музична програма.

Зокрема, відбудеться музичний воркшоп з автором проєкту Monotonne Юрієм Буличевим; навчання зі створення контенту для бізнесу з блогеркою Лєркою Міліонеркою (@lerka__millionerka); створення артоб'єктів із декоративним департаментом проєкту «Леся Квартиринка»; воркшоп зі створення кастомного одягу з дизайнеркою Марі Литвиненко тощо.

Лекційна програма охопить широкий спектр тем: інновації, PR, розбудову спільнот, автоматизацію процесів, делегування, а також штучний інтелект та його застосування у підприємницькій діяльності.

Подія відбудеться в Dnipro Center for Contemporary Culture (DCCC).

Check-in Dnipro організовують ГО Shift із Краматорська, SHUM.rave зі Слов'янська та Module з Дніпра за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» UCBI. Вперше фестиваль пройшов у січні 2023 року.

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffnB-p-yb0adB72EuTKmZoWvSw4FsT...