Прес-центр28 квітня 2024, 11:04

У Франківському хабі послуги ВПО надають адміністратори трьох ЦНАПів Луганщини

Так, щовівторка та щочетверга з 10:00 до 15:00 там приймає адміністратор відділу надання адміністративних послуг Старобільської міської ради.

Можна отримати консультації з питань оформлення компенсації за знищене або зруйноване житло, витяг щодо місця реєстрації особи, актуалізувати дані особи в реєстрі територіальної громади, звернутися стосовно встановлення статусу УБД тощо.

Щоп'ятниці з 10:00 до 15:00 адміністратор ЦНАПу Новопсковської селищної ради приймає заяви для реєстрації місця проживання (реєстрація, зняття, видача витягу з реєстру територіальної громади та витягу про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб), надає послуги у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей. Також можна подати повідомлення про пошкоджене чи знищене нерухоме майно.

По середах (з 12:00 до 15:00) та суботах (з 10:00 до 12:00) є можливість звернутися до начальника відділу ЦНАПу Троїцької селищної військової адміністрації. Перелік послуг, які можуть отримати мешканці громади: надання субсидії для використання витрат на оплату ЖКП, призначення пільги на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, оформлення повідомлення про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна, зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання та інші.

Більш детальна інформація за телефоном: 099 016 17 24 (вівторок - субота з 10:00 до 15:00).