Прес-центр4 березня 2024, 08:03

У Рубіжному продають талони на прийом до пенсійного фонду, тиждень від увімкнення котельні в Сєвєродонецьку – тепло не дістає до будинків, ворог збільшив кількість авіаційних ударів

«Після нетривалої паузи росіяни знов збільшили авіаційну присутність на нашій ділянці відповідальності. Учора вони завдали ударів по трьох селах Луганщини. На Куп’янському напрямку – по Надії та Твердохлібовому, на Лиманському, що передбачувано, – по Білогорівці, – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – В районі цього населеного пункту противник  організував спробу штурму, але наші захисники дали відсіч окупантам. Під вогонь артилерії потрапило Невське».

В окупованому Рубіжному налагоджено бізнес – продаж талонів на прийом до пенсійного фонду. Аби його отримати безоплатно, люди займають чергу із попередньої доби.

Прилаштувались ті, хто живе ближче, – щодня стоять в чергах, стають власниками талонів і пропонують іншим придбати своє місце. За менші гроші можна купити місце в черзі.

До виборів, начебто встигли – в останні зимові дні в Сєвєродонецьку увімкнули котельню централізованого теплопостачання. Але її потужностей не вистачає навіть для доставки носія до перших вцілілих багатоповерхівок. Батареї залишаються холодними. Навесні, коли температура вже вище нуля.