Прес-центр10 листопада 2018, 14:11

У Сєвєродонецьку, Гірському та Золотому розпочинається опалювальний сезон, – Сергій Філь

Незважаючи на складну ситуацію і величезну кількість проблем навколо ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та КП «Первомайськтеплокомуненерго», спільно знайдено шляхи їх вирішення.

Тож, сьогодні о 14:00 «Сєвєродонецька ТЕЦ» та КП «Первомайськтеплокомуненерго» отримали природний газ, а спеціалісти розпочали пускові операції.

«Невдовзі у домівках жителів міст Сєвєродонецьк, Гірьске та Золоте буде тепло. А з понеділка діти зможуть піти до навчальних закладів», – наголосив виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Сергій Філь.

Слід зазначити, що наразі Сєвєродонецька ТЕЦ обслуговує понад 30 тис. абонентів. А це 637 житлових будинків, де проживає майже 60 тисяч населення.

Прийматиме теплоносій також 71 будинок міст Гірське та Золоте Попаснянського району – 21 тис. населення.

Також буде відновлено централізоване теплопостачання 23 соціальних об’єктів зазначених міст. З теплом будуть діти у п’яти дитячих садочках, десяти школах та Золотівському професійному ліцеї. Хворі зможуть отримувати лікування у теплих приміщеннях семи закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, що у четвер увечері за дорученням Сергія Філя регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла низку важливих рішень, завдяки яким люди отримають тепло.

«Дякую усім правоохоронцям і особисто прокурору Луганської області Володимиру Янку за оперативне втручання в ситуацію. Це спільна велика перемога!» –  підкреслив Сергій Філь.