Архів новин

10 ноября 2018

Марківка святкує День української писемності та мови

Незабутнє свято подарували марківчанам учасники проекту «Український схід», який реалізується Міністерством культури України спільно з Луганською та Донецькою військово-цивільними адміністраціями та волонтерами і спрямований на підтримку військових і цивільних, які знаходяться в зоні АТО.

Літературно - мистецьке свято за участю заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької, народної артистки України Наталії Шелепницької, молодих українських виконавців Івана Войцехівського та співачки Е.К.А., відомого українського гурту «ОТ VINTA» розпочалося з флешмобу.

Особливе партнерство України з НАТО

Пріоритетним національним інтересом України у сфері зовнішньополітичної діяльності є розвиток та дальше поглиблення відносин стратегічного партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору (НАТО), з дотриманням принципів, зафіксованих у Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-Атлантичного договору, підписаній 9 липня 1997 року

У Сєвєродонецьку, Гірському та Золотому розпочинається опалювальний сезон, – Сергій Філь

Незважаючи на складну ситуацію і величезну кількість проблем навколо ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та КП «Первомайськтеплокомуненерго», спільно знайдено шляхи їх вирішення.

Тож, сьогодні о 14:00 «Сєвєродонецька ТЕЦ» та КП «Первомайськтеплокомуненерго» отримали природний газ, а спеціалісти розпочали пускові операції.

«Невдовзі у домівках жителів міст Сєвєродонецьк, Гірьске та Золоте буде тепло. А з понеділка діти зможуть піти до навчальних закладів», – наголосив виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Сергій Філь.

Актуальний коментар: щодо ситуації з газопостачанням теплогенеруючих підприємств області

"За моїм дорученням, виконуючи рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 9 листопада, відповідальні працівники намагалися відновити газопостачання теплогенеруючого підприємства у м.Золоте, - коментує ситуацію виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації Сергій Філь. - Керівництво ПАТ "Луганськгаз" усіляко перешкоджало виконанню законного рішення, а о 19.45 співробітники газового підприємства зімітували витік газу і під цим приводом залишили без газопостачання все місто! А це більше одинадцять тисяч мешканців!