Прес-центр11 березня 2024, 08:03

В «лнр» довезли бюлетені для голосування до населених пунктів, з якими відсутнє транспорте сполучення; в Антрациті чоловіку за відмову воювати окупанти влаштували цілодобову засідку; противник штурмував Білогорівку

«Авіаційним нападам ворога піддалися Новоєгорівка та Серебрянське лісництво. Нашими захисниками відбито декілька наземних штурмів в районі Білогорівки. Там росіяни намагалися просунутися вперед за підтримки артилерії. Втім, минула доба характеризувалася звичною для неділі дещо меншою кількістю обстрілів. Якщо брати смугу нашої відповідальності, противник відкривав вогонь 117 разів, застосувавши близько 480 снарядів», - поінформував Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

Чотири дні у так званій «лнр» триватиме дострокове голосування за президента рф. Повідомляється, що таку форму волевиявлення організували для тих, хто мешкає у віддалених від приміщень для голосування місцях, транспортне сполучення з якими ускладнене або відсутнє.

Попри відсутність сполучення, виборчі комісії відповідних населених пунктів окупованої Луганщини вже отримали необхідну кількість бюлетенів і якимось чином вирушили до цих віддалених місць. Із ранку мають розпочати пошук мешканців по вулицях.

В Антрациті за місцевим жителем старше 50 років, який після примусової мобілізації відмовився підписувати контракт з міністерством оборони рф і самовільно покинув лінію фронту, влаштували цілодобову засідку навколо місць його ймовірного перебування. За однією особою чергують цілі бригади військових.