Прес-центр4 квітня 2024, 08:04

В «лнр» посилили примусові заходи з призову, навколо села поряд із Сєвєродонецьком більше трьох діб палає ліс, до прифронтових Новолюбівки та Невського доставили ліки та продукти

«Кожне звільнене село біля фронту, де ще залишаються люди, відвідуємо раз на декілька днів. Місцеві жителі відмовляються евакуюватися, однак мають одержати усю можливу допомогу. Цього разу привезли до Невського та Новолюбівки те, що вони замовляли – ліки та господарчі товари. Хліб та продукти харчування – щотижнево, як зазвичай. Організації та доставці допомоги посприяли Красноріченська військова адміністрація, благодійники та луганські поліцейські», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Минулої доби наші захисники відбили атаки противника біля Андріївки та Білогорівки. Удару з авіації ворог завдав по Стельмахівці. По Невському – із мінометів та артилерії.

Навколо окупованого Смолянинового, що поблизу Сєвєродонецька, вже понад три доби палає хвойний ліс. Окупаційна влада та пожежники мають інформацію про надзвичайну ситуацію, але ніяких дій від них місцеві жителі поки що не дочекалися.

Населенню так званої «лнр» не оголошують, скільки тисяч чоловіків заберуть до армії рф навесні.

Офіційно розшукують призовників 18-30 років, але більш старші теж під неабиякою загрозою мобілізації.

У разі неявки за повісткою або відсутності за місцем проживання – оголошення в розшук.