Прес-центр14 листопада 2021, 16:11

В області проходять перевірки дотримання карантинних вимог

Фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, співробітниками поліції та органів місцевого самоврядування продовжуються моніторингові перевірки об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Загалом сьогодні по області здійснено 198 моніторингових перевірок  об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину, зокрема перевірено 24 заклади громадського харчування, 65 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 93 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, два агропродовольчих ринки, сім перукарень, п’ять аптек, два ТРЦ.

За результатами моніторингових перевірок порушення протиепідемічних вимог в умовах карантину  виявлено на 1 об’єкті торгівлі продовольчими товарами та  3 об’єктах торгівлі непродовольчими товарами.

Протоколи згідно ст. 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення не складалися.

            В нічний час з 13.11.2021 на 14.11.2021 спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно з представниками  Національної поліції на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.10.2021 № 48549/0/1-21 щодо наявності документів про вакцинацію від COVID-19 або наявності негативних результатів тестування на COVID-19 у працівників та відвідувачів закладів громадського харчування, розважальних закладів проведено нічні рейди, перевірено 7 закладів громадського харчування. За результатами перевірок порушень не виявлено.