Прес-центр5 листопада 2018, 17:11

В області відбудеться фестиваль-ярмарок «Медові ріки Луганщини 2018»

Найближчими суботу та неділю, 10 листопада у Сєвєродонецьку та 11 листопада у Рубіжному відбуватиметься фестиваль-ярмарок «Медові ріки Луганщини 2018».

10 листопада усіх бажаючих запрошуємо завітати на площу біля Сєверодонецького міського Палацу культури.

На ярмарку представники бджільництва з усіх районів області представлять свою продукцію, яку зможуть придбати відвідувачі.

Також заплановано провести майстер-класи з виготовлення свічок з воску та мила з застосуванням меду, інформаційну кампанію щодо користі вживання продуктів бджільництва, вікторини та виступи місцевих творчих колективів.

Аналогічні заходи відбудуться наступного дня, 11 листопада, на площі Володимирська Рубіжанського міського Палацу культури.

Обидва заходи почнуться о 10:00.

Мета – популяризація ремесла та виробів бджільництва серед громадян Луганської області, поширення знань про різновиди продукції бджільництва, активізація бджолярів та спонукання їх до об’єднання у сільгоспкооперативи.

Тому, у Сєверодонецьку о 12:00 в АРТ-гостинній міського Палацу культури відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Бджільництво як бізнес та особливості об’єднання в Асоціації».

Організатором фестивалю-ярмарку виступає Асоціація бджолярів Луганщини «Медова Артіль» за підтримки Луганської облдержадміністрації, Агенції регіонального розвитку Луганської області, Сєвєродонецької міської ради.

Фінансова підтримка – Норвезька рада у справах біженців (NRC).

За додатковою  інформацією звертайтесь до голови ГО Асоціацією бджолярів Луганщини «Медова Артіль» – Антон Міхєєв, тел. +380 050 900 40 45

https://www.facebook.com/medova.artel/