Прес-центр23 травня 2023, 21:05

#Вірю_в_ЗСУ Черговий дрон на передову доправлено Кремінською громадою

Сьогодні представники Кремінської міської військової адміністрації відвідали бійців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, які воюють на Донецькому напрямку.

У День Героїв креміняни передали хлопцям новий квадрокоптер нічного бачення.

Раніше збір коштів на дрон оголосили дружина і донька військовослужбовців з Кремінної, котрі сьогодні разом із побратимами борються з ворогом на найгарячішій ділянці фронту – під Бахмутом.

У Кремінській МВА долучилися до цього збору, придбали прилад та передали його воїнам.

«Наш ворог дуже підступний, часто перебільшує свої успіхи і постійно щось вигадує, - поділилися бійці. - Проблема в тому, що росія роками готувалася до цієї війни, а нам доводиться боротися та захищатися, зміцнюючи свої сили, так би мовити, на ходу. Та ми ніколи не втрачаємо бойовий дух, бо впевнені у своїй Перемозі».

«Це надзвичайно важлива для нас річ. Дрон дозволить відстежувати позиції орків, спостерігати за переміщенням ворожої техніки та авіації, яка заходить на рубежі відпрацювання. Ми зможемо вчасно оповістити наші підрозділи, передати координати, щоб знищити ворога або ж завадити йому вдарити по наших позиціях», - додають вони.