Прес-центр10 квітня 2024, 09:04

Волонтери Червоного Хреста проводять заходи з психологічної підтримки ВПО у хабі в Корсунь-Шевченківському

Більше 500 луганчан звернулися до хабів Гірської громади впродовж тижня.

На Київщині та на Хмельниччині вони одержували продуктові набори, а також зверталися з питань зайнятості, юриста та лікаря.

У хабі в Богданівці веде прийом адміністратор ЦНАПу, який консультує щодо реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна. А ще можна отримати допомогу щодо надання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Відвідувачам видавали продуктові набори від благодійників.

Волонтери Товариства Червоного Хреста проводять заходи з психологічної підтримки ВПО у Корсунь-Шевченківському, а працівники хабу видають продукти харчування. 

На Полтавщині луганчани можуть отримати одяг, продукти харчування, консультації з питань захисту прав та інтересів дітей. Фахівці ГО «КримSOS» організували для внутрішньо переміщених осіб  інформаційну сесію щодо можливостей працевлаштування у Полтаві та області. У штабі виготовляють речі для військових. Переселенцям надавали роз'яснення з соціальних та адміністративних  питань, а також приймав лікар.