Прес-центр17 квітня 2024, 08:04

Зарплати гірникам «лнр» виплачуватимуть частинами – в залежності від обсягу продажу вугілля, у трьох містах окупованої Луганщини захоронюватимуть сміття, до Невського привезли продукти та замовлені селянами речі

«Минулої доби противник знов активізувався у Серебрянському лісі. Усі його спроби штурму наших позицій були зупинені. Авіаційного удару росіяни завдали по Білогорівці. Невське вони обстріляли з реактивної артилерії та мінометів. Греківку – зі ствольної артилерії, Макіївку – з мінометів. У напрямку цих трьох населених пунктів окупанти застосовували безпілотники», – зауважив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

До звільнених сіл, попри небезпеку, вчора вдалося доставити продукти харчування та товари, які на минулому тижні замовили місцеві.

У середині квітня деяким шахтарям у так званій «лнр» почали надходити кошти за лютий. Не усі, а лише невелика частина.

У «міністерстві палива» більшого і не обіцяють. Зазначають, що кожен наступний транш здійснюватиметься лише після реалізації чергової партії вугілля. А воно росіянам не потрібне.

У Сєвєродонецьку, Антрациті і Луганську не тільки перероблятимуть сміття з усієї окупованої Луганщини та західних регіонів росії, а ще й проводитимуть захоронення завезених відходів. Ізолюванню піддаватиметься близько 50 % від усього обсягу сміття.

Зруйнувати екологію навколо цих міст окупанти обіцяють до 2030 року.